Verbouwen zonder verrassingen

Van complete verbouwing tot onderhoud

Ruime ervaring op het gebied van verbouw en nieuwbouw, van aanbouw of badkamer tot complete transformatie van de woning.

Na een goed uitgevoerde renovatie voldoet de woning aan de huidige normen en maatstaven en blijven sfeer en uitstraling behouden.

Het tijdig uitvoeren van onderhoud zorgt ervoor dat de constructie niet in verval raakt en voorkomt onnodige herstelkosten.

Een verbouwing of nieuwbouw vraagt veel van u als opdrachtgever. Wij helpen bij de begeleiding van uw project, in iedere fase. 

Bouw- en aannemingsbedrijf voor particulieren en bedrijven

Verbouwen met impact

Als u van plan bent om te gaan verbouwen, dan is het belangrijk om vooraf vast te stellen waar het eindresultaat aan moet voldoen. Het visuele aspect, maar ook functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid spelen een rol. Zeker bij een grotere verbouwing is het lastig om vooraf alle beslissingen te nemen. Een verbouwing is een dynamisch proces, waarbij het succes afhankelijk is van de samenwerking tussen opdrachtgever en aannemer.  

Aan de hand van een verbouwingsplan helpen wij om wensen en gedachten vooraf samen te vatten. Hiermee worden de werkzaamheden en bijbehorende kosten inzichtelijk gemaakt. Dit plan is de rode draad tijdens de bouw. Er wordt gestuurd op planning en vastgesteld budget. Na de opstart is het van belang regelmatig vast te stellen of het project loopt zoals gewenst. Bijsturen bij twijfel is cruciaal. 

Werken met een goed doordacht plan geeft rust en zorgt voor focus. Is een project eenmaal opgestart, blijven wij onszelf overtuigen of dat wat gerealiseerd wordt, het juiste is. Flexibiliteit en persoonlijk contact met u als opdrachtgever staan centraal. 

Waar wij zoal goed in zijn:

Aanbouw

Meer woonruimte zonder te verhuizen? Met een aanbouw creëer je eenvoudig extra leefruimte.

Badkamer

Voor als uw badkamer aan vervanging toe is. Een nieuwe badkamer zorgt voor meer comfort en geeft frisse uitstaling.

Afbouw- en timmerwerken

Alle voorkomende timmerwerken en afbouw, van vloeren, stuc- en schilderwerk en maatwerk (inloop)kasten.

Overkapping

Van tuinhuis tot veranda met nieuw houten dek of een carport bij uw woning? Haal het maximale uit je tuin.

Kozijnen

Plaatsing van een nieuw kozijn met openslaande deuren of het vervangen van kozijnen en/of ramen.

Vloerverwarming

Comfortabele manier van verwarmen, vaak toegepast in combinatie met het isoleren van de vloer.

Bouwbedrijf voor uw renovatie

Een goede renovatie zorgt ervoor dat een pand of deel van de constructie aangepast wordt naar de huidige normen en maatstaven, zonder dat hierbij de oorspronkelijke sfeer en uitstraling verandert. Aandacht voor detail en het toepassen van de juiste materialen bepalen in grote mate het succes van een geslaagde renovatie. Bouwbedrijf Schooleman is gespecialiseerd in de renovatie van oudere woningen. Een combinatie van oud en nieuw, waarbij timmerwerk samen gaat met de toepassing van moderne, strakke materialen. Van authentieke houten vloer tot stalen taatsdeuren van vloer tot plafond, alles hoogwaardig afgewerkt. Hiermee ontstaat die veel gevraagde sfeer.

Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de renovatie van uw badkamer, keuken of toilet. 

Renoveren in bewoonde staat

Een renovatie of verbouwing van een woning wordt vaak uitgevoerd in bewoonde staat. Hier moet je goed over nadenken voor aanvang van de werkzaamheden, want dit heeft impact voor de bewoners en de manier wijze waarop de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Zodra wij eenmaal aan het werk gaan, kan overlast in de meeste gevallen niet volledig voorkomen worden. Door de werkzaamheden goed te plannen en te communiceren met de bewoners, kan overlast wel tot een minimum beperkt worden.

Bij een renovatie kun je denken aan een breed scala van werkzaamheden. Waar het bij onderhoud gaat om de instandhouding van levensduur en uitstraling, zorgt een renovatie altijd voor verbetering. Zo kunnen we de begane grondvloer met kruipruimte vervangen voor een geïsoleerde schuimbeton vloer in combinatie met vloerverwarming. Dit zorgt voor meer comfort en lagere energiekosten. Maar ook een keuken-, toilet- of badkamer renovatie is mogelijk, waarbij fronten en apparatuur vervangen worden, nieuw tegelwerk wordt aangebracht of een inloopdouche wordt gerealiseerd. 

Onderhoud uitvoeren

Het uitvoeren van onderhoud is noodzakelijk. Door onderhoud goed en op tijd uit te voeren, worden onnodige herstelkosten voorkomen. Met de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen zorgt voor een langere levensduur van kozijnen, vloeren en andere constructies. Daarnaast heeft een goed onderhouden pand een bepaalde uitstraling, het zorgt voor rust. Wij zijn het bouwbedrijf voor al het onderhoud in en rond uw woning of bedrijfspand.  

Begeleiding bouwproject of verbouwing

Bouwmanagement; de begeleiding van uw project van A tot Z

Ontzorgen in de begeleiding van uw plannen, van idee tot oplevering. Wij kunnen het volledige bouwmanagement voor u voeren, van het maken van een haalbare planning tot de inkoop en aansturing van onderaannemers en beheersing van planning en budget. Ook indien u zelf de regie in handen wilt houden, maar niet de gewenste ervaring en vereiste tools tot uw beschikking heeft. Indien gewenst kunnen wij hierbij als bouwbedrijf uiteraard een deel van de realisatie op ons nemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gaat u verbouwen? Wij doen graag mee.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring