Betrokken en sterk in de samenwerking

Over ons

Wij zijn een groeiend, modern bouw- en aannemingsbedrijf gevestigd in Meppel, ontstaan uit enthousiasme voor verbouw. Met een groep van gedreven vakspecialisten en een groot netwerk van partners en leveranciers voor iedere discipline, brengen wij specialismen en kennis bij elkaar. Een veelzijdig bouwbedrijf. Door nauw samen te werken en iedere betrokken partij in zijn kracht te laten functioneren, halen wij het beste in elkaar naar boven. Het belangrijkste resultaat: mooie projecten maken en tevreden klanten.

Uiteraard telt het eindresultaat. Maar uit ervaring weten wij dat de manier waarop dit bereikt wordt, van grote invloed is op het woongenot en plezier dat nadien aan een verbouwing over gehouden wordt. Op dit gebied proberen wij altijd onderscheidend te zijn ten opzichte van ‘de gemiddelde bouwer’. Aandacht voor het doel en de wens achter het plan. Niet enkel vasthouden aan een overeenkomst, maar blijven nadenken en in gesprek blijven. Een onvoorziene omstandigheid of tegenvaller kan altijd optreden, maar wij hechten er veel waarde aan hier constructief en in goede samenspraak mee om te gaan. Hier houden wij een goed gevoel aan over, en belangrijker; onze klanten ook. 

Bouwbedrijf gevestigd in Meppel

Waarom kiest u voor ons?

Denkend vanuit de klant

Creatieve en constructieve oplossingen bij iedere uitdaging

Onderscheidend in persoonlijk contact en zekerheid

Korte lijnen, heldere communicatie en afspraak is afspraak.

Ervaring en vakmanschap

Wat wij doen, doen we goed. Jarenlange ervaring in de bouw en aandacht voor detail.

Veelzijdigheid

Aannemingsbedrijf voor verbouw en nieuwbouw, onderhoudswerk, renovatie of bouwmanagement. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Gaat u verbouwen? Wij doen graag mee.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring