Aannemer in Drenthe

Bouwbedrijf Schooleman onderscheidt zich door goed naar de wensen van klanten te luisteren en komt met creatieve en constructieve oplossingen. Wij leveren kwaliteit en zijn een betrouwbare partner, denken graag met u mee en hebben vaste leveranciers en partners in alle disciplines. Wij zetten net even die extra stap om uw verbouwing een succes te maken. 

U kunt ons benaderen voor ieder type verbouwing, groot of klein, zoals het realiseren van een uitbouw of dakopbouw, nieuwe badkamer of toilet, timmerwerk, nieuwe indeling van de woning, nieuwe achterpui met openslaande deuren, het vervangen van de elektra, stucwerk en alle overige afbouw. 

Heeft u een mooi project of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem contact op

Je woning in Drenthe verbouwen

Het is belangrijk dat je woning voldoet aan de behoefte van jou en je medebewoners. Deze behoefte kan in de jaren veranderen, bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding of juist als er kinderen het huis uit gaan. Zodra je woning niet meer voldoet aan jouw wensen is verhuizen een optie, maar lang niet altijd gewenst. Als je blij bent met de plek waar je woont, dichtbij de school van je kinderen of je werk, dan is het nog maar de vraag of je met een verhuizing beter af bent. Bovendien is het aanbod van woningen in Meppel momenteel zeer beperkt. De kans dat hier een passend en betaalbaar alternatief tussen zit, is klein. Verbouwen is dan een betere keuze. 

Een verbouwing kan groot of klein, ingrijpend of relatief eenvoudig. Bouwbedrijf Schooleman heeft de ervaring om je hierbij te helpen. Of het nu gaat om het creëren van meer woonruimte of het verhogen van het wooncomfort (en verlagen van de energierekening) door bijvoorbeeld vloerverwarming toe te passen of te isoleren, wij voeren dit graag voor je uit. Ook als je ongeveer weet wat je anders wilt, maar niet goed weet hoe je dit kunt realiseren, denken wij graag met je mee. Wij komen langs voor een kennismaking en bespreken de ideeën. Wellicht helpt ons bezoek en kunnen we deze plannen samen concreet maken, waarna Bouwbedrijf Schooleman deze plannen uiteraard ook graag realiseert. 

Wij kunnen helpen bij alle voorkomende verbouwingen. Zo realiseren wij onder andere:

  • aanbouw tegen de woning
  • badkamer (renovatie of nieuwbouw)
  • (constructieve) muurdoorbraak
  • plafonds, wanden en verplaatsing kozijnen voor een nieuwe indeling
  • werkplek op zolder of in de garage
  • tuinhuis, schutting, veranda of carport rond de woning
  • isolatie van de zolder, wanden en plafonds of de begane grond vloer
  • plaatsing van nieuwe- of vervangen van bestaande kozijnen en ramen

Aanbouw

Een aanbouw (of uitbouw) realiseren is een slimme keuze. Allereerst omdat hiermee meer woon- en leefruimte ontstaat. Hiermee ontstaat de mogelijkheid voor een open leefkeuken of is er ineens voldoende ruimte voor een kookeiland of  een extra zitplek. Bovendien is een aanbouw financieel ook een verstandige keuze. Woonruimte is schaars in Nederland en de gemiddelde vierkante meterprijs van een woning is de laatste jaren enorm toegenomen. Met een aanbouw neemt het woonoppervlakte van je woning toe. Hiermee ben je verzekerd van een toename van de waarde van je woning. Mocht je in de toekomst alsnog verhuizen, heb je dus ook op de langere termijn profijt van een uitbouw. Achterhaal wat de meterprijs van jouw woning ongeveer is en een simpele rekensom bevestigd dat de investering in een uitbouw een slimme investering is. 

 

Contact

0522 - 851 230
info@schooleman.nl
Bezoekadres

Wilhelminapark 18
7941 GN Meppel

Social media:

Als bouwbedrijf en aannemer hebben wij brede ervaring in de voorbereiding, begeleiding en realisatie van complexe verbouwingen. Bouwbedrijf Schooleman hecht veel waarde aan vertrouwen en goed contact. Ieder project vraagt een goede voorbereiding en beheerst proces, om zo te komen tot het gewenste eindresultaat. Bouwen volgens plan, zonder verrassingen.

Logo Bouwbedrijf Schooleman bv

Werken bij Bouwbedrijf Schooleman

Neem jij graag verantwoordelijkheid? Ben jij gemotiveerd?

Bouwbedrijf Schooleman is een bedrijf met ambitie. 

Afwisselende projecten en veel verantwoordelijkheid. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring